Un pont de desembre familiar al Museu Pau Casals

El Museu no tanca aquests dies festius i organitza una visita guiada i una visita teatralitzada el cap de setmana del 9 i 10 de desembre

0
402

L’activitat al Museu Pau Casals no s’atura pel pont de desembre. Els dies festius (6 i 8) el museu es mantindrà obert en horari de matí (de 10 a 14 hores) i el dijous 7 seguirà amb l’horari habitual (de 10 a 14 hores al matí i de 16 a 18 hores a la tarda); també al cap de setmana es mantenen els horaris normals (el dissabte de 10 a 14 hores al matí i de 16 a 19 hores a la tarda i el diumenge de 10 a 14 hores) . A més a més, ha organitzat dues activitats especials el cap de setmana per tal de facilitar la visita al públic familiar.

El dissabte dia 9, els visitants podran gaudir d’una visita guiada pel museu de la mà de guies especialitzats. Una de les millors maneres de conèixer tots els secrets de la figura de Pau Casals i la que va ser la seva casa d’estiueig al barri marítim de Sant Salvador. La visita començarà a les 12 del matí, té un cost de 6 euros pels adults i 4 euros pels menors a partir de 8 anys.

Així mateix, el diumenge dia 10 també a les 12 del matí, el Museu Pau Casals organitza una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que ens aproparan a la vida més quotidiana del Mestre, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts. La visita tindrà un cost de 8 euros pels adults i 5 euros pels menors a partir de 8 anys.

Per ambdues activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

El Museu Pau Casals anima a totes les famílies a aprofitar aquests dies de festa per a visitar el museu i conèixer una mica més el famós violoncel·lista, a través de propostes que agradaran tant a grans com a petits.

FER UN COMENTARI