Pardinyes celebra la seva festa major

El pregó ha anat a càrrec de la presentadora lleidatana Ares Teixidó

0
1079
La presentadora lleidatana Ares Teixidó fent el pregó de festa major.

Pardinyes ha donat el tret de sortida aquest dijous a la seva festa major. Els penyistes i els veïns i les veïnes del barri han sortit al carrer per iniciar cinc dies de celebració en què les activitats, la música i la participació a la festa de 32 penyes continuaran essent els protagonistes. L’alcalde accidental, Rafael Peris, juntament amb el president de l’Orvepard, Rafa Fernández, i diversos regidors de la corporació municipal, han assistit a la presentació de les pubilles i al pregó, a càrrec de la presentadora lleidatana Ares Teixidó.

Abans de l’inici oficial de la Festa Major, el barri ha acollit la “Happy Holi” i, posteriorment,  la Final del VII Torneig d’Estiu de Futbol, a les 21.30 hores, i a les 23.30  el XVI Pepe Marín Rock Festival amb l’actuació de The Innerfogs i The Chronickles, que són el primer i el segon guanyador del certamen d’enguany.

Aquests dies hi haurà jocs per a la canalla, activitats a les penyes, esports i revetlles populars, entre altres. No hi faltaran els actes més tradicionals, com l’homenatge a les parelles que compleixen 50 anys de matrimoni, als nounats de Pardinyes o la missa la missa en memòria dels difunts del barri. Aquest any se celebrarà la segona edició del concurs de fotografia de la Festa Major, juntament amb la tercera edició del concurs de balcons perquè el barri es vesteixi de gala per tal d’acollir la celebració.

FER UN COMENTARI