El Paranimf de la Universitat, seu de la jornada AUPA 2017

Uns 200 professionals de la salut de tot Catalunya han participat a la 13a Jornada de la xarxa AUPA que ha tingut lloc per primera vegada a Cervera

11
586

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec de Ramon Royes, paer en cap de Cervera; Mercè Bieto, subdirectora general de Salut Pública de la Generalitat; Jordi Cortada, gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran; i Núria Nadal, directora d’Atenció Primària a Lleida.

Pel paer en cap, Ramon Royes, ha estat “un honor rebre a Cervera els professionals de la salut de tot Catalunya i ha destacat la qualitat de la sanitat pública del país”. Ha fet una breu explicació històrica de la Universitat de Cervera, destacant els estudis de l’historiador Josep M. Llobet que confirmen que la ciutat no va donar suport a Felip V.

La 13a Jornada de la xarxa AUPA, que portava per títol “Bones pràctiques en Salut Comunitària”, ha constat de diferents intervencions al llarg de tot el matí, amb exemples de bones pràctiques en salut.

AUPA és una xarxa d’Equips d’Atenció Primària i Salut Pública, que tenen l’objectiu d’impulsar i difondre el model comunitari en el sistema sanitari català, especialment en l’àmbit de l’Atenció Primària i la Salut Pública.

11 COMENTARIS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here|Read More|Read More Infos here|Here you will find 57528 more Infos|Infos on that Topic: laciutat.cat/paranimf-universitat-jornada-aupa-2017 […]

FER UN COMENTARI