El Palau Gener i Batet i La Giralda estrelles de la VII Fira Modernista del Penedès

Durant el cap de setmana s’amplia l’horari de visites de La Giralda, i la gent que vagi ambientada d’època tindrà entrada gratuïta.

0
384

La VII edició de la Fira Modernista del Penedès tindrà en els edificis del Palau Gener i Batet i La Giralda els seus principals atractius patrimonials. S’organitzaran diverses activitats en ambdós edificis durant aquest cap de setmana del 14 i 15 d’abril.

Dissabte 14 d’abril, a partir de les 17:15h, el Palau Gener i Batet acollirà un dels actes més esperats de la Fira Modernista; la visita guiada i teatralitzada. Visitants i curiosos podran visitar l’emblemàtic edifici de la mà del guia local Sr. Eduard Jané, i del guardonat amb la Creu de Sant Jordi, Elenc Artístic Arbocenc, que revelarà a tots els assistents en una petita peça teatral les infidelitats del matrimoni propietari del Palau Gener i Batet.

Dissabte al vespre, a partir de les 22:00h, l’aula magna del Palau Gener i Batet acollirà l’espectacle de màgia de prop “Deliris Impossibles”, de la mà del mag Jordi Quimera.

Finalment, diumenge 15 d’abril a les 12:00h es realitzarà per a tots els assistents una vista guiada, sense teatre, al Palau Gener i Batet. a càrrec del guia local Sr. Eduard Jané. Tots els actes al Palau Gener i Batet són gratuïts.

Una de les principals novetats de la VII Fira Modernista del Penedès és l’ampliació de l’horari de visita de La Giralda. Tant dissabte com diumenge, de les 11 a les 13.30 h del matí, i de les 17 a les 19.30 h de la tarda, els visitants de la Fira Modernista tindran l’oportunitat de veure la planta noble de La Giralda en visita lliure i a un preu 3 euros. Totes les persones disfressades i ambientades d’època tindran entrada gratuïta a la Giralda.

Podeu consultar el programa oficial de la Fira Modernista del Penedès a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç, o bé als perfils de les xarxes socials de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Arboç Turístic.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

FER UN COMENTARI