Organitzen una nova recollida d’aliment a Tortosa, els dies 12 i 13 de maig

Els organitzadors remarquen la necessitat d’omplir els magatzems de llet, oli, llegum cuit i conserves de peix i de verdures

0
1235
Circ Raluy 728×90

Aquest proper cap de setmana tindrà lloc a Tortosa una nova edició de la recollida d’aliments impulsada pel Banc dels Aliments.

El responsable de comunicació del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray destacava que: “ens veiem obligats a repetir aquesta recollida semblant al Gran Recapte degut a que a les Terres de l’Ebre es troben les poblacions més pobres i amb les rendes més baixes de Catalunya”.

Ologaray també explicava que: “per aquesta edició necessitem 650 voluntaris, 550 ja s’han inscrit, però encara en falten un centenar, per això demanem que aquells que puguin destinar 2 hores a ajudar els més necessitats truquin al 977 44 44 44”.

El dispositiu comptarà amb voluntaris a tots els supermercats del municipi que invitaran als clients a participar en la recollida. Els aliments recaptats seran entregats a través de Càritas i Creu Roja a les més de 3.000 persones necessitades de Tortosa.

Per últim el portaveu del Banc dels Aliments també va voler destacar que: “És molt important l’ajuda de tothom, des d’un pot de llegum cuit fins un carro ple d’aliments, tot suma”. Els productes recomanats són la llet, l’oli, el llegum cuit i les conserves de peix i de verdura.

L’acte d’inici de la recollida tindrà lloc el divendres a les 10.30h al mercat de Tortosa, i un concert de la Banda municipal a l’Auditori Felip Pedrell tancarà simbòlicament la recollida (encara que s’admetran donacions a tots els supermercats fins les 21h).

FER UN COMENTARI