Olivella adjudicarà el manteniment de franges a una empresa sensibilitzada amb la inserció sociolaboral

L’adjudicació del contracte per a 4 anys té com a objectiu el manteniment de les franges perimetrals de protecció contra incendis forestals de les diferents urbanitzacions del terme municipal

0
274

L’Ajuntament d’Olivella ha aprovat aquesta setmana l’obertura del procediment  per a l’adjudicació del contracte de servei de prevenció d’incendis i neteja forestal mitjançant un programa de treball i un projecte d’inserció sociolaboral per la qual cosa el contracte serà reservat a empreses d’Inserció amb la finalitat de contribuir en l’accés a l’ocupació de les persones en risc d’exclusió amb els següents criteris: que contracti persones destinatàries de la renda mínima d’inserció, persones que no puguin accedir a aquesta renda mínima perquè no compleixen els requisits establerts, persones que no puguin accedir a la renda mínima d’inserció però que es troben en situació de risc d’exclusió o aturats de llarga durada amb més de 45 anys.

Amb aquests criteris de contractació, tal i com explica l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo “utilitzem els mitjans legals que tenim com a ajuntament en temes de contractació per aconseguir la inclusió social i l’accés a l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social”. En aquest sentit, les empreses d’inserció tenen per objectiu facilitar la inserció social d’aquelles persones que tenen més dificultats per accedir al mercat laboral.

L’adjudicació del contracte per a 4 anys, més una prorroga d’un any, té com a objectiu el manteniment de les franges perimetrals de protecció contra incendis forestals de les urbanitzacions de Mas Mestre, Les Colines, Can Surià, Plana Novella i Mas Milà i del manteniment de les zones verdes interiors. Per aquest primer any, s’exclou la zona de Mas Milà, ja que fa pocs mesos que s’han finalitzat els treballs d’obertura de franges i compta amb un pressupost de 121.223.64 euros. A partir del 2019 el pressupost augmenta a  148.829,41 euros.

FER UN COMENTARI