Oberta la inscripció per participar a la 36a Caminada a Montserrat

Tindrà lloc els dies 28 i 20 d’abril i les inscripcions es poden fer fins a l’11 d’abril

0
311

La inscripció per participar a la 36a Caminada a Montserrat ja és oberta. Des d’aquest dilluns 12 de març i fins a l’11 d’abril es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Canyelles.

 

La Caminada tindrà lloc els dies 28 i 29 d’abril i les places són limitades. La sortida es farà a les cinc del matí del dissabte 28 d’abril i els caminants seguiran la ruta tradicional. Faran una parada a Sant Cugat Sesgarrigues per esmorzar i una altra a la Beguda Alta per dinar. L’arribada a Collbató, on els participants passaran la nit, està prevista cap al vespre.

 

El dimenge 29 d’abril, la sortida cap al monestir serà a les vuit del matí. Els caminants seguiran el Camí del Llençol Blanc. Un cop al monestir està prevista la participació a la missa de les 11:00 del matí i també el lliurament d’ofrenes. Enguany es preveu la presència dels Gegants de Canyelles al monestir amb motiu de la 36a Caminada.

 

La tornada cap a Canyelles està prevista cap a la una del migdia en autocar. Un cop arribat al poble, tothom qui ho desitgi pot participar en un dinar al Casal.

 

Per formalitzar la inscripció cal dur la butlleta degudament omplerta, una fotocòpia del DNI i els rebuts de pagament.

FER UN COMENTARI