Nova zona de bany adaptada per persones amb mobilitat reduïda a la platja de l’Arrabassada

«Portem 164 serveis fets a les platges de tot el litoral per tal de poder facilitar el bany»

0
621
Imatge de la zona de bany de la platja de l'Arrabassada adaptada per a persones amb mobilitat reduïda

La platja de l’Arrabassada compta des d’aquest estiu amb una nova zona de bany adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. La intervenció, per part de l’Ajuntament i Creu Roja, ha consistit en la instal·lació a la part central de la platja d’una tarima de fusta de 52 metres i dues pèrgoles per dona ombra de 27 metres quadrats en total. També s’ha senyalitzat i duplicat l’amplada de la passarel·la de fusta que hi dóna accés. L’objectiu ha sigut que la platja de l’Arrabassada sigui la platja amb més accessibilitat per la gent amb mobilitat reduïda.

Pel que fa als serveis, la platja compta des d’aquest estiu amb un lavabo adaptat i reservat a l’ús de persones amb mobilitat reduïda i també amb una dutxa amb seient adaptat. S’han ampliat, també, les places d’aparcament reservades per a discapacitats, que han passat de tres a sis i que s’afegeixen a les quatre existents en altres punts de l’aparcament de la platja. I per facilitar l’ús del transport públic, la parada de bus de l’EMT compta amb una vorera ampliada i una rampa d’accés.

Ivana Martínez, consellera de Medi Ambient, ha afirmat que «fa anys que treballem amb un servei d’atenció per a persones amb mobilitat reduïda a les platges i, en aquesta ocasió, hem volgut anar més enllà; millorar i intentar arribar a l’excel·lència».

Amb aquestes millores, s’afegeixen les cadires i crosses amfíbies que la Creu Roja facilita per fer més accessible el bany a les persones amb mobilitat reduïda que també són ateses per personal qualificat de l’equip de salvament.

Detall de les crosses amfíbies disponibles per les persones amb mobilitat reduïda
Detall de les crosses amfíbies disponibles per les persones amb mobilitat reduïda

«Portem 164 serveis fets a les platges de tot el litoral per tal de poder facilitar el bany i hem reforçat el punt de la platja amb més treballadors perquè tothom sigui atès», remarca Ramon Grau, president provincial de Creu Roja Tarragona.

FER UN COMENTARI