Nova xerrada de l’Escola de mares i pares sobre els beneficis i inconvenients del càstig

En aquesta sessió es parlarà dels beneficis i dels inconvenients del càstig i es donaran eines per afrontar i millorar els comportaments negatius dels petits de la casa

0
329
Wifi_Penedès_728x90

El proper dijous 27 d’abril, a les 15.15 h, a l’escola Pla de Mar, la comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn amb la col·laboració de la psicòloga Aroa Mateo, del Centre Intelment, han organitzat una xerrada titulada  “És bo que castigui el meu fill?”.

En aquesta sessió es parlarà dels beneficis i dels inconvenients del càstig i es donaran eines per afrontar i millorar els comportaments negatius dels petits de la casa.

El cicle continuarà amb un mes de maig ple de xerrades, ja que n’hi ha programada una cada dijous. Aquest complet programa de l’escola de pares i mares és possible gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament en les xerrades d’interès per a les famílies.

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no cal inscripció prèvia.

FER UN COMENTARI