Nova ubicació dels indigents de la plaça dels Carros

  Els sense sostre que freqüentaven la plaça dels carros s'han dividit en dues localitzacions menys visibles

  0
  1863

  Les persones sense sostre que van desallotjar la zona dels porxos de la plaça dels Carros, al barri del Port, ara s’han dividit en dues noves ubicacions, amb menys presència pública o visible, la placeta del carrer Pompeu Fabra i els voltants de l’església de Sant Joan, a la plaça General Prim.

  Si bé no és una plaça cèntrica i tan transitable com la plaça dels Carros, i, per tant, poden passar desapercebuts, aquest parc del costat del Recinte Firal és el nou problema del focus conflictiu i de molèsties del veïnat que, amb aquest se suma a altres queixes de la comunitat de veïns que, recentment, el Blog del Barri del Port ha fet públiques amb vídeos a manera d’exemple del soroll nocturn per reunions i jocs a pilota de grups de joves, passejada de gossos sense recollir excrements, botellots i consum de drogues.

  Per altra banda, la plaça General Prim fa temps que freqüenta la presència d’indigents, encara que, des del desallotjament dels porxos de la plaça dels Carros, ha augmentat. Els arbusts que rodegen l’entorn de l’església de Sant Joan els serveixen per ser menys visibles als vianants de la zona.

  FER UN COMENTARI