Nou president del Consell Comarcal del Tarragonès

Es va realitzar, també, una nova sessió extraordinària pe nomenar el Vicepresident 1r i es va presentar la proposta de la substitució de la persona responsable de gerència

0
549

En una Sessió de Extraordinària del Consell Comarcal del Tarragonès, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, va presentar la seva renúncia, en compliment del pacte realitzat a l’inici de la legislatura, entre els grups convergents i socialista.

A continuació es va procedir a la votació per elecció del nou president, en la que l’únic candidat era el Sr. Daniel Cid, el qual va resultar elegit. Després de fer el protocol·lari jurament, el nou president es va adreçar als presents demanant-los feina; “En el Consell Comarcal no hi ha d’haver una gestió de dretes o d’esquerres. Hi ha d’haver una gestió per cobrir les necessitats dels municipis i de tots els ciutadans que necessitin els nostres serveis”, va assegurar Daniel Cid.

A continuació es va realitzar una nova sessió extraordinària per donar compte del nomenament del Vicepresident 1r, Sr. Pere Virgili i també es va presentar la proposta de la substitució de la persona responsable de gerència per Nicolàs Garcia Masero, la qual fou aprovada.

FER UN COMENTARI