Neus Lloveras citada a declarar al TSJC el 6 de novembre

"Querella per fer política, per expressar públicament el suport al referèndum", expressava l'alcaldessa al seus perfils de xarxes socials

0
659
Imatge de Neus Lloveras en roda de premsa. Foto: Jordi Nieto

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, anunciava a través de les seves xarxes socials, la citació a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el pròxim 6 de novembre, a les deu del matí.

La citació com a investigada deriva de l’acusació presentada per la fiscalia durant el mes de setembre de 2017, on Lloveras figurava com una de les encarregades de promoure entre els alcaldes catalans,  el referèndum de l’1 d’octubre. Lloveras, en aquell moment era la presidenta de l’associació de Municipis per la Independència, i rebia la mateixa acusació que el vigent Conseller d’Interior, Miquel Buch, aleshores president de l’Associació Catalana de Municipis.

Enguany, Lloveras serà la segona vegada que declara en un tribunal, després que ho fes el 20 de febrer al Suprem, davant de Llarena i com a investigada per la causa de rebel·lió, sedició i malversació. Aquell mateix dia i després d’una hora i mitja de declaració, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú sortia en llibertat sense mesures cautelars.

FER UN COMENTARI