FEM NADAL a Cunit, activitats per a totes les edats

Aquest cap de setmana La Fira de Nadal dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal i Reis a Cunit

4
737

La Fira de Nadal es celebrarà de divendres 8 a diumenge 10 a la Pl de la Vila i al carrer Major com a novetat.

La Biblioteca organitza una programació especial de Nadal pels més petits amb un seguit de tallers, contes, jocs… I també el Club de lectura en diferents idiomes.

El Parc de Nadal de Cunit arriba aquest any amb 4 dies d’activitats pels nens i nenes d’entre els 3 i els 12 anys al Pavelló Els Joncs. El preu per dia és de 3€ i es podran realitzar tallers, inflables, videojocs, actuacions i molt més per tota la familia. Dissabte 30 tindrà lloc la Festa final amb Ball i animació infantil. Els nens i nenes que vulguin donar la seva carta al Patge Reial ho podran fer els dies 29 i 30 de desembre, entre les 18 i les 20h.

Enguany, la programació de Nadal la completen entitats i associacions que celebren esdeveniments especials en aquestes dates, i els Campus de Nadal del CEM Els Joncs i el del CF Cunit (veure tríptic).

La tradicional cursa Sant Silvestre, tancarà l’any com sempre la tarda del 31 de desembre, i com en els darreres edicions, torna a ser una cursa familiar i solidària que oferirà dos recorreguts (de 5 i de 10km). Per a inscriure’s cal portar una joguina nova. Inscripcions online a  http://santsilvestredecunit.blogspot.com.es/

Inscripcions presencials al Complex Esportiu Municipal Els Joncs o a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cunit (c/ dels Horts, 5 Tel. 977676292).Inscripcions obertes fins al divendres 29 de desembre del 2017 a les 17:00h o al arribar als 600 inscrits.

El punt i final de la campanya de Nadal el posarà la Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient, el 5 de gener, pels carres més cèntrics del municipi.

4 COMENTARIS

FER UN COMENTARI