Música, poesia i art per a tots els públics al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona

També hi haurà tallers per als més petits i visites familiars per la col·lecció permanent del museu

0
411
FarmaciaBanyeres_728x90

El Museu d’Art Modern de la Diputació a Tarragona (MAMT) celebrarà el Dia Internacional i la Nit Europea dels Museus amb diferents activitats a l’entorn de l’art, la música i la poesia adreçades un públic ampli. El programa repartirà els seus actes entre el dijous dia 18, de les 10.00 h a les 20.00 h, i el dissabte dia 20, de les 20.00 a la 01.00 h. El concert Homenatge a Sarajevo, a càrrec d’alumnat de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, serà un dels esdeveniments destacats d’aquesta edició, juntament amb la sessió de poesia i art protagonitzada per estudiants de l’Escola de Lletres de Tarragona i l’exposició Roberto Escoda, el present del pintor. També hi haurà tallers per als més petits i visites familiars per la col·lecció permanent del museu, situat al carrer de Santa Anna, 8, de Tarragona.

Pel que fa al Dia Internacional dels Museus, el dijous dia 18 de maig, durant tot l’horari d’obertura del MAMT (10.00 h a 20.00 h) es podrà visitar lliurement l’exposició d’Escoda, on es mostra una quarantena de dibuixos i olis amb l’olivera com a temàtica central. Durant el mateix horari, es podrà fer un l’activitat familiar Coneguem els herois, un recorregut lliure per les sales tot descobrint l’obra de l’escultor Julio Antonio. De les 12.00 h a les 20.00 h, els públic infantil podrà treballar a l’espai del MAMT Pedagògic per crear les seves obres artístiques, tot inspirant-se en el concepte de la pau i en l’obra Homenatge a Sarajevo, de l’artista Jaume Solé. Així mateix, a les 19.00 h, alumnes del taller de poesia de l’Escola de lletres de Tarragona oferiran una sessió a l’entorn de diverses obres de la col·lecció del MAMT.

A la Nit Europea dels Museus, dissabte 20 de maig, el MAMT participa juntament amb altres museus i centres culturals de Tarragona en un viatge comú a través de les respectives col·leccions, mitjançant un itinerari que es realitzarà en trenet turístic, es necessària una reserva prèvia. D’altra banda, de les 20.00 a la 01.00 es podrà visitar lliurement l’exposició de Roberto Escoda; de les 21.00 a la 01.00 els més petits podran realitzar els tallers artístics a l’entorn de la pau, i a les 23.00 h la sala 18 del museu acollirà el concert de les composicions finalistes del XV Concurs de Creativitat Xavier Gols, inspirades en l’obra Homenatge a Sarajevo.

FER UN COMENTARI