Motor 23, concessionari oficial Fiat a Tarragona, entrega un cotxe a Antonio Orozco

  El músic i compositor ha recollit el seu nou Fiat Tipo Station Wagon al concessionari Motor 23 a Tarragona.

  0
  2938
  FarmaciaBanyeres_728x90

  Motor 23, el concessionari oficial Fiat a Tarragona, ha lliurat un Fiat Tipo en versió Station Wagon a Antonio Orozco, que actualment es troba immers en la seva gira #TourDestino per tota Europa.

  Joaquim Pons, gerent de Motor 23, ha lliurat les claus del Tipo i l’ha acompanyat a la roda de premsa que ha fet després. Pons ha explicat que el cotxe que se li ha entregat és familiar, molt adequat per Orozco, ja que el tamany del vehicle li permetrà carregar les guitarres durant les gires.

  Antonio Orozco ha destacat la gran quantitat de kilòmetres que fa com a conseqüència de la seva professió, que l’obliga a viatjar molt i a passar moltes hores a la carretera. Orozco ha agraït molt al Grup Pons la invitació, tot assegurant que “és un honor i un orgull formar part de la família Pons, realment un dia com el d’avui representa molt per a mi”. El cantant i compositor ha afirmat que el que valora d’un cotxe, sobretot pels seus desplaçaments per motius professionals, és que sigui funcional i confortable alhora que fiable, que li permeti conduir còmodament i escoltar música gaudint de la carretera durant els seus freqüents, i de vegades, llargs viatges. “Necessito un cotxe molt espaiós, i un cotxe així és del tot útil” ha dit Antonio.

  Foto_Orozco2

  En aquest sentit, el que l’ha captivat del Tipo Station Wagon és l’espai, un lloc on hi càpiga la seva gent amb tot el que necessitin per a gaudir fent coses junts, com ara anar a esquiar, a passejar per la muntanya, fer un pícnic a la platja al capvespre.

  FER UN COMENTARI