Els Mossos confirmen que el cos que va aparèixer dissabte a l’Ebre és de l’home desaparegut a Amposta

Un grup de remers que baixava el bot a l'embarcador per entrenar va detectar la presència del cadàver surant al riu

0
1636
Pla general de l'embarcador de l'Ebre a Amposta durant les tasques d'aixecament del cadàver que hi ha aparegut aquest dissabte al matí. Imatge del 13 de gener de 2018.
Els Mossos d’Esquadra han confirmat que el cadàver que va aparèixer dissabte en un embarcador al riu Ebre a Amposta pertany a l’home desaparegut a la mateixa ciutat fa més d’una setmana. La necroressenya efectuada al cos ha permès confirmar definitivament, a través de les empremtes dactilars, la identitat de l’home. Es tracta de Juan José Cabanes, de 78 anys. De moment, ni la inspecció prèvia del cos ni l’autòpsia, els resultats de la qual encara no es coneixen completament, han detectat signes de mort violenta. L’home havia desaparegut el dia 7 de gener a la tarda quan va sortir de casa i ja no va tornar. Uns dies després, la Guàrdia Civil va demanar la col·laboració ciutadana per localitzar-lo. Un grup de remers de Banyoles que traslladava el bot a un embarcador per iniciar un entrenament al riu Ebre dissabte al migdia va trobar surant el cadàver.
Per les seves característiques físiques –el cos no presentava un avançat estat de descomposició- i la roba que portava els investigadors ja van apuntar que es podria tractar del desaparegut.

FER UN COMENTARI