Molta participació a les Regates Populars de Sant Pere de Cambrils

La tripulació“Vogadoms” de Riudoms va ser la guanyadora

0
377

En un ambient festiu i amb la participació de deu tripulacions en la secció de competició, ahir a la tarda es van celebrar davant de les escales reials del port una nova edició de les Regates Populars i Socials amb llagut català, que des de la seva fundació organitza cada any per Sant Joan Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. Aquestes regates estan destinades a vogadors i vogadores que s’inicien el rem i estan formades per sis tripulants més timoner.
La guanyadora d’enguany va ser la tripulació“Vogadoms” formada per riudomencs amb el timoner Victor Edo, que amb un temps de 2:11,55 m. va ser la guanyadora de la final, davant de l’altra tripulació riudomenca “Vogaboys” que van quedar segona amb 2:19,98 m. amb la timonera Maite Roca. El tercer lloc va ser per “Los Flamencos” amb un temps de 2: 20,88 m amb la timonera Pat Perpinyà. Les altres tripulacions participants van ser “Vent d’Estorb”, “Xof Xof” 1 i 2, “Girlscouts, “Vogavantis”“Advogadors” i “Els Estrellats”. També hi va haver temps per dues mànegues d’exhibició formades per vogadors i vogadores amb experiència, amb les tripulacions “Les Divines” de Cambrils, “Bisturí” del club nàutic de Tarragona i “Las Mañicas” de Cambrils. Al finalitzar les regates tots els participants i assistents van poder gaudir d’una fideuà davant de l’edifici de la Confraria de Pescadors.
Presència de la remera olímpica algeriana Amina Rouba
Com a espectadora privilegiada de les regates enguany ens va acompanyar la remera olímpica de nacionalitat algeriana Amina Rouba, que compta amb una dilatada carrera com a esportista d’elit i que va participar representant al seu país a les olimpíades de Londres 2012 en la categoria single scull femení.
Les regates compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, Club Nàutic de Cambrils i la Confraria de Pescadors, I en el lliurament de medalles hi van participar l’alcaldessa i diversos regidors cambrilencs.

FER UN COMENTARI