Mollerussa aprova el projecte per convertir l’antiga discoteca Musicland en seu dels escoltes

El consistori dota una partida de 224.969 euros per dur a terme una primera actuació i treballa amb l'entitat per definir la seva participació

0
601
Una de les barres de la terrassa exterior de l'antiga discoteca Musicland de Mollerussa - Foto ACN
Fira_ExpoNadó_2018_728x90
L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat en acord de la Junta de Govern el projecte bàsic i d’execució de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland per habilitar-lo com a dependències de l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met i altres entitats del municipi. El projecte global aprovat i que s’anirà executant per fases té un pressupost total d’execució de 491.325 euros, segons ha explicat l’alcalde Marc Solsona, qui ha precisat que, de moment, el consistori ha habilitat una partida per dur a terme la primera fase, pressupostada en 224.968 euros. En aquest sentit, Solsona ha indicat que, abans de licitar aquesta primera actuació, s’està treballant amb els escoltes, els quals seran els principals beneficiaris de l’obra, per definir la seva participació en el projecte i determinar la manera de tirar endavant també la segona fase, valorada en 97.939 euros i que no compta amb pressupost per enguany.
L’alcalde ha indicat que, per tal que puguin dur-se a terme activitats destinades a ús públic, cal realitzar les dues primeres fases del projecte i pel que fa a la tercera, que té un pressupost de 168.418 euros i que inclou habilitar una sala polivalent de prop de 10 metres quadrats, entre altres, dependències, es concretaria més endavant en funció de les disponibilitats econòmiques.

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de 946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències de l’Agrupament Escolta Cal Met mentre que la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat. Cal recordar també que durant l’any passat es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx amb tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.

AbogadosLowCost_728x90

FER UN COMENTARI