Miquel Forns ofereix una recepció oficial a la delegació de presidents locals de Creu Roja Espanyola

El Batlle ha rebut els representants de l’organització humanitària, abans de l’acte inaugural de la trobada de més de 600 presidents i presidentes locals que té lloc a Sitges del 24 al 26 de novembre

0
386

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha ofert aquest divendres una recepció oficial a la delegació de presidents i presidentes locals de Creu Roja Espanyola. Javier Senent, president de Creu Roja Espanyola, ha encapçalat els representants d’aquesta organització al costat de Leopoldo Pérez, secretari de Creu Roja Espanyola; Antoni Aguilera, president de Creu Roja Catalunya; Josep Quitet president de Creu Roja Barcelona; Lidia Lanuza, persidenta local de Creu Roja Sitges; Toni Bruel, coordinador nacional de Creu Roja, i  Moisés Benítez, director de voluntariat.

Durant l’acte, Miquel Forns ha estat obsequiat amb una placa commemorativa per agrair el suport de l’Ajuntament de Sitges a la Creu Roja. Després, l’alcalde i  la delegació de dirigents de la Creu Roja han visitat les activitats i exposicions relacionades amb l’organització que estan instal·lades a la carpa transparent del passeig de la Ribera.

Creu Roja ha escollit Sitges per celebrar del 24 al 26 de novembre la trobada de més de 600 presidents i presidentes locals procedents de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol. L’acte inaugural se celebra aquesta tarda a l’Hotel Melià Sitges, amb la presència de la ministra de Salut, Dolors Montserrat; l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el president de Creu Roja Espanyola, Javier Senent. L’objectiu de la trobada és facilitar un espai de reflexió que permeti als presidents i presidentes locals liderar la transformació de l’organització.

FER UN COMENTARI