Més dies i activitats a les festes de Sant Jaume de Miami Platja

La festa de la Nacional 340 tornarà a ser l’acte central de la festa major d’estiu de Miami Platja que es celebrarà del 21 al 29 de juliol amb més d’una cinquantena de propostes per a tots els públics

0
716

Miami Platja es prepara per celebrar, del 21 al 29 de juliol, la festa major de Sant Jaume, que aquest any, com a novetat, amplia els dies de festa i el nombre d’activitats. Així, durant més d’una setmana hi haurà actes festius i lúdics per a tots els públics arribant a les més de 50 propostes diferents.

De la programació destaca la Festa de la Nacional 340 que, per segon any consecutiu, tornarà a ser l’acte principal de les festes. El dissabte 22 de juliol les activitats tindran com a escenari principal l’Avinguda Barcelona, que es tallarà al trànsit per tal que els vials principals puguin acollir una de les jornades més multitudinàries i populars de les festes.

La nacional es tornarà a dividir en 4 trams, cadascun d’ells dirigit a un tipus de públic diferent, per tal que el veïnat, però també visitants, puguin gaudir d’exhibicions de ball, inflables, concursos, espectacles musicals, batucades, animació infantil, xanquers, festa holi i festa de l’escuma, entre d’altres.

Altres activitats destacades de les festes de Sant Jaume
A la programació de Sant Jaume, no hi falten els concerts i la música en directe. Cada nit hi ha ball amb orquestra, grup de versions o discoteca mòbil a més del festival Mar Musik, que portarà els dies 28 i 29 de juliol a la Punta del Riu Djs de renom en dos ambients diferents. La diversió dels més petits també està assegurada amb un tobogan aquàtic de 100 metres, la festa de l’aigua o les activitats infantils a la pèrgola de la Platja Cristall, així com les propostes de caire familiar amb espectacles de màgia, d’acrobàcies, les bitlles o les tradicionals vaquetes i castell de focs artificials. No hi falten tampoc les activitats esportives com el torneig de vòlei platja o la sortida amb kayac.

Tot plegat en unes festes que s’iniciaran aquest divendres 21 de juliol amb el pregó, aquest any a càrrec de David Garcia, director del nou Institut de Miami Platja, i que es clouran el dissabte 29 de juliol, després de 9 dies intensos d’activitats.

Concurs d’Instagram i Facebook
L’Ajuntament torna a organitzar el concurs d’Instagram i Facebook a través del qual es convida a tothom a fer fotografies de les Festes de Sant Jaume i/o de la Festa de la Nacional 340 i a utilitzar les etiquetes #StJaumeMiami, #FestaN340 i #N340photocall. Les fotografies més divertides, originals i representatives de les festes podran guanyar diversos premis com estades de dues nits i àpats per a dues persones a establiments del municipi.

FER UN COMENTARI