Més de 300 persones han participat en la 3a edició de “L’Arboç es Mou!”

Els arbocencs han pogut practicar fins a 12 activitats esportives

0
366
Gran participació en les sessions de yoga a la tercera edició de ”L’Arboç es Mou”. Font: Aj. l’Arboç

La tercera edició del programa d’activitats lúdiques solidàries “L’Arboç es Mou” ha estat un èxit de participació. Més de 300 arbocencs s’han inscrit a alguna de les 15 activitats esportives ofertades.

“L’Arboç es Mou” s’ha dut a terme en el transcurs de quatre setmanes, del 3 al 28 de juliol, en diferents punts de la vila. Les activitats ofertades en aquesta tercera edició han estat iniciació al pàdel, ioga, pilates, jocs populars i activitats lúdico-esportives, jocs d’aigua, basquet i futbol al carrer, sortides amb BTT, tir amb arc, caminades, zumba. Totes les activitats han tingut un bon nivell d’acceptació, sobretot les activitats d’equip entre els infants i joves, i el ioga i les caminades entre el públic adult.

En la vessant solidaria, tots els ingressos de “L’Arboç es Mou” han anat destinats a l’organització de la 2a Cursa contra el Càncer programada a l’Arboç pel proper diumenge 1 d’octubre. Les inscripcions per aquesta cursa solidària es poden realitzar a la plana web www.athleticevents.net o presencialment al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura.

“L’Arboç es Mou” és un programa promogut, creat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i el Consell Esportiu del Baix Penedès.

FER UN COMENTARI