Més de 1900 alumnes cunitencs comencen el curs escolar

El regidor d’Ensenyament, Jaume Casañas, apunta que el sistema educatiu a Cunit és un element molt important per la cohesió del municipi

0
212
Imatge de l'escola Cossetans de Cunit. (Cedida)

Aquesta setmana comença el curs 2018/2019 als centres escolars de Cunit. Des de la Llar d’Infants fins a l’Escola d’Adults, passant pels Centres d’Ensenyament Primari i l’Institut Ernest Lluch.

Un total de 1100 alumnes aproximadament estaran a les tres escoles de Cunit, Pompeu Fabra, Sol Cunit i Cossetans. A l’Institut el nombre total d’alumnes serà d’aproximadament 800 alumnes. A la Llar d’Infants tenim 62 alumnes repartits en els diferents nivells, i a l’Escola d’Adults aquesta setmana han començat les preinscripcions.

Des de la regidoria d’Ensenyament es continuaran desenvolupant un conjunt d’accions per enfortir el sistema educatiu a Cunit. Des del programa de Natació a les Escoles, també és continuarà amb el programa d’Un infant un Instrument per enfortir els coneixements musicals dels alumnes.

Per altra banda es continuarà un any més amb el Pla Educatiu d’Entorn, amb diferents projectes com el reforç escolar, per les escoles i l’Institut, i també amb diferents treballs conjunts amb escoles, institut i biblioteca per divulgar temes de patrimoni, la multiculturalitat i poder posar en marxa una escola de Pares, un espai per intercanviar coneixements educatius amb les famílies del municipi.

Pel regidor d’Ensenyament, Jaume Casañas, el sistema educatiu a Cunit és un element molt important per la cohesió del municipi. Des de l’Ajuntament intentem posar tots els mitjans dels que disposem per tal d’estar al costat dels centres i de les famílies. Esperem aviat poder fer una trobada amb els responsables del Departament d’Ensenyament de la Generalitat per poder analitzar alguns aspectes i  per millorar els serveis i  la qualitat de les polítiques educatives a Cunit per donar el millor serveis possible als alumnes i les famílies de Cunit.

FER UN COMENTARI