Més de 1000 persones participen al Gols per l’Oriol Junqueras

Organitzat per ERC Baix Camp i la campanya FreeJunqueras

0
327

Més de 1000 persones han participat a la jornada esportiva i reivindicativa de Gols per l’Oriol Junqueras que es va fer diumenge 20 de maig a Sant Vicenç dels Horts, organitzat per ERC Baix Camp i la campanya FreeJunqueras. De bon matí van sortir dos autobusos del Parc de Sant Jordi de Reus i van col·laborar amb la iniciativ una vuitantena de persones d’ERC Baix Camp, de les seccions locals de Castellvell dem Camp, La Selva del Camp, Mont-roig del Camp, Riudoms, Cambrils, Les Borges del Camp, Riudecols, Vinyols, Riudecanyes i Reus.

El partit de futbol va durar 60 minuts i hi havia dos equips: els Amics del Baix Camp de l’Oriol Junqueras i els amics de Sant Vicenç dels Horts de l ‘Oriol Junqueras i en total van participar un total de 60 jugadors. La benvinguda va ser a càrrec de l’alcaldessa del Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich. A la jornada esportiva reivindicativa van assistir i participar Roger Torrent, Gabriel Rufián, Òscar Peris, Josep Rufà, Pere Aragonès, Sergi Sabrià, Noemí Llauradó, Irene Aragonès i Camí Mendoza, entre altres. El resultat final va ser de 2 a 4, on els del Baix Camp es van imposar.

Jordi Fortuny, president de l’ERC Castellvell del Camp i coorganitzador de la iniciativa, s’ha mostrat molt satisfet de la jornada festiva i reivindicativa: “Aquest tipus d’actes ens ajuda a no normalitzar la situació de les persones preses i exiliades polítiques” i ha afegit que “la campanya freejunqueras s’ha extès a tot el territori amb molt bon resultat i amb molta participació”.

A l’acabar, es va fer un vermut electrònic amb vermut de Reus i es va acabar amb una paella popular amb més de 600 persones. Pròximament, es farà el partit de tornada al Baix Camp i el 26 de maig, els companys de Sant Vicenç dels Horts estaran presents al concert solidari del Parc Sant Jordi de Reus a partir de les 18 hores amb músic i intervencions reivindicatives.

FER UN COMENTARI