Més de 300 expertes a la Trobada de Puntaires de Móra la Nova

L'esdeveniment va tenir lloc ahir, 19 de novembre, organitzat pel col·lectiu de Dones de Móra La Nova

0
451
Imatge de la 23a Trobada de Puntaires, a Móra La Nova
FarmaciaBanyeres_728x90

Aquest passat diumenge, 19 de novembre, va tenir lloc -al pavelló firal de Móra la Nova- la 23a trobada de puntaires organitzada pel col·lectiu de Dones de Móra la Nova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la població. Enguany, arribant al nombre d’edicions que ha assolit aquesta cita, han acudit més de 300 puntaires.

La jornada es va iniciar a les deu del matí i va finalitzar a la una del migdia aproximadament. El pavelló firal de Móra la Nova va acollir la trobada que va ser un èxit de participació, ja que van comptar amb la presència de 375 puntaires procedents de 72 poblacions diferents d’arreu de Catalunya, de l’Aragó i part del País Valencià. Aquesta trobada també va congregar un important nombre de curiosos que van poder admirar veritables obres d’art realitzades per mans expertes dels boixets i de les puntes.

L’acte va comptar amb la presència de la Sra. Carme Valls, coordinadora de l’Institut Català de les Dones a les Terres de l’Ebre, i l’alcalde de Móra la Nova, el Sr. Francesc X. Moliné, que van manifestar la seva satisfacció per l’èxit de la trobada. La trobada de Puntaires de Móra la Nova és una de les més longeves i amb més participació de les Terres de l’Ebre.

FER UN COMENTARI