Massive Attack actuarà a Barcelona el 16 de febrer del 2019

El concert al Sant Jordi Club recordarà un dels àlbums més emblemàtics del grup britànic

0
237

La banda britànica Massive Attack actuarà al Sant Jordi Club de Barcelona el 16 de febrer del 2019 en un concert que formarà part de la gira Mezzanine XX1 i que recordarà un dels seus àlbums més emblemàtics ‘Mezzanine’ (1998). Com ha explicat Live Nation, Mezzanine XX1 serà una producció audiovisual nova amb Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), qui va posar la veu al hit de Massive Attack, ‘Teardrop’, i dissenyada per Robert Del Naja amb més col·laboradors que s’anunciaran pròximament. La idea de l’espectacle és “re-imaginar ‘Mezzanine’ 20 anys després del seu llançament. La banda actuarà també a Madrid el 17 de febrer de 2019 al Palau de Vistalegre.
La gira de Massive Attack arrencarà el 28 de gener del pròxim any a Glasgow i passarà per ciutats com Brussel·les, Àmsterdam, Munich, Milà, Roma, Londres o Bristol. S’anuncia també que Massive Attack seguirà amb la gira Mezzanine XXI per diferents ciutats americanes al març.

La prevenda d’entrades a través de Livenation.es estarà disponible des del 5 de novembre i les entrades a la venda general a partir del 7 de novembre.

FER UN COMENTARI