Mas Carandell amplia l’oferta d’Espais Activa a tota la ciutat i de forma diària

0
488

Mas Carandell posa en marxa dos nous espais als centres cívics Migjorn i Mas Abelló dels Espais Activa, un servei d’assessorament en la inserció per arribar a les persones que busquen feina. Amb aquesta ampliació Mas Carandell arriba per primera vegada a tota la ciutat a través dels Centres Cívics i ofereix el servei tots els dies de la setmana.

D’aquesta manera, Mas Carandell, en col·laboració amb la xarxa de Centres Cívics de la ciutat, i gràcies a la col·laboració dels serveis d’Orientació i de Desenvolupament Local, vol arribar a totes les persones que busquen feina des d’altres barris de la ciutat i, a més a més, oferir aquest recurs diàriament, de dilluns a divendres.

El regidor de Medi Ambient i Ocupació Dani Rubio, explica que l’Espai Activa és sobretot un espai de consultes de feina, d’accés lliure i sense inscripció ni cost per a la persona usuària, en el que es posa a disposició de la ciutadania equipaments informàtics amb connexió a Internet per promoure la recerca telemàtica de treball i que a més compta amb l’assessorament de professionals de l’orientació laboral per afavorir l’autonomia creixent en aquesta cerca.

Així doncs els llocs i horaris on Mas Carandell organitza l’Espai Activa són:

Espai Activa. Centre Cívic Migjorn: dilluns de 13:00 h a 15:00 h
Espai Activa. Mas Carandell: dimarts de 13:00 h a 15:00 h
Espai Activa. Centre Cívic Carme: dimecres de 15:00 h a 17:00 h
Espai Activa. Centre Cívic Mas Abelló: dijous de 9:00 h a 11:00 h
Espai Activa. Centre Cívic Ponent: divendres de 13:00 h a 15:00 h

FER UN COMENTARI