En marxa el Pla Educatiu d’Entorn a Cunit

Es va reunir l'Ajuntament de Cunit i el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a programar les primeres accions que han de portar a elaborar el Pla Educatiu d'Entorn

0
619

En aquesta reunió entre Ajuntament de Cunit, des de la regidoria d’Ensenyament) i Generalitat de Catalunya es va acordar realitzar diagnosi en els centres educatius i per part de les entitats que confirmen aquesta Comissió de Treball.

A mitjans de desembre es farà la presentació dels documents després de la feina feta des del Consell Escolar Municipal, centres educatius i també entitats participants. Aquests dies la regidoria d’Ensenyament està fent visites a les escoles del municipi com a feina prèvia a la diagnosi general.

Quan es presentin els documents es configuraran les primeres comissions de treball.

Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit, explica el procés “La bona sintonia i tenir un objectiu comú entre el departament d’Ensenyament de la Generalitat, els centres educatius i l’Ajuntament ens està permetent fer una tasca importantíssima de cara a millorar l’entorn socio-educatiu dels alumnes, però alhora també de les seves famílies. Oferir més recursos treballant tots junts ens ajuda a millorar la cohesió social. Agraeixo un cop més la dedicació i disponibilitat del departament a través dels responsables que impulsen aquest projecte” .

A nivell formal, el conveni entre Ajuntament i Generalitat va ser aprovat pel Ple Municipal en la darrera sessió del passat 23 de novembre.

FER UN COMENTARI