Maroto crida a “no tirar-se els plats pel cap” al PP, Cs i PSC

El vicesecretari de política social i sectorial del PP ha assenyalat que "El futur de Catalunya passa per la defensa de la legalitat i de l'entesa"

0
814
El vicesecretari de Sectorial del PP, Javier Maroto, a la roda de premsa posterior a l'executiva del partit
El vicesecretari de política social i sectorial del PP, Javier Maroto, ha fet aquest dissabte una crida a PP, Cs i PSC per tal de “construir una alternativa” i a “no tirar-se els plats pel cap” durant la campanya electoral del 21-D. “El futur de Catalunya passa per la defensa de la legalitat i de l’entesa”, ha assenyalat Maroto en la cloenda a Bilbao de la convenció de càrrecs públics del PP basc. Segons el vicesecretari de política social i sectorial del PP, “cal recuperar la dignitat del poble català” i que això passa per una gran participació als comicis del 21-D. Maroto no ha desaprofitat l’ocasió per carregar contra un Govern català “irresponsable” i que ha provocat “que es dupliqui l’atur en els últims mesos”. “Nosaltres també anem a Bèlgica, però no a difamar Espanya sinó a defensar que l’Agència Europea del Medicament vagi a Barcelona”, ha comentat el vicesecretari de política social i sectorial del PP.
Maroto ha carregat igualment contra l’expresidenta del Parlament Núria de Gispert per haver demanat a Arrimadas “tornar a Cadis”, i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, per haver acusat el govern espanyol de voler “morts als carrers” de Catalunya. “Es tracta d’un altre pas de rosca. La frase de Rovira és la mentida i la maldat feta mentida. És no conèixer l’Estat, a cap dels partits que poden sustentar aquest govern i faltar a la veritat. Passem del supremacisme de Gispert a la maldat feta mentida de Rovira”, ha insistit el vicesecretari de política social i sectorial del PP.

FER UN COMENTARI