“Màrius Torres, un poeta líric” al teatre La Llotja de Lleida

Serà interpretat pels actors catalans Emma Vilarasau, Ramon Madaula i Jordi Bosch, protagonistes de sèries com Ventdelplà o Majoria Absoluta

0
534

Aquest dimarts 21 de novembre tindrà lloc el recital de poesia Màrius Torres, que comptarà amb la interpretació dels ben coneguts actors catalans Emma Vilarasau, Ramon Madaula i Jordi Bosch, protagonistes de sèries com Ventdelplà o Majoria Absoluta. Durant l’obra també es podrà escoltar el quartet Sound Boulevard d’ Oriol Algueró i Sergi Claret amb els violins, Joaquim Badia amb la viola, i Manolo M. del Fresno amb el violoncel.

L’acte “Màrius Torres, un poeta líric”, tindrà lloc a les 21 hores al teatre de La Llotja de Lleida i serà una recopilació dels seus poemes, dominats per la seguretat i la maduresa malgrat la seva joventut. Hi prevalen dos temes: el de la música o de l’art en general i el del món natural que potencien una meditació sobre la realitat profunda de la vida humana. Una meditació que neix sovint del record, amarat de sentiment, i que té, com a tema central, la mort.

 

Yolanda Mir.

 

FER UN COMENTARI