Manifestació unionista a Barcelona en contra del procés sobiranista

La mobilització, impulsada per Societat Civil Catalana i amb el suport de PP i C’s, carrega contra un procés que “posa en risc la pau social”

0
817
Wifi_Penedès_728x90

Una manifestació impulsada per l’entitat Societat Civil Catalana recorre aquest diumenge el centre de Barcelona sota el lema ‘Aturem el cop separatista. Per la democràcia, la llibertat i la convivència’.

Amb sortida de la plaça d’Urquinaona i arribada a la plaça de Sant Jaume –davant del Palau de la Generalitat-, la mobilització unionista carrega contra un procés sobiranista que “posa en risc la pau social” i que planteja “un escenari de conflicte per la declaració unilateral d’independència”. Banderes espanyoles, catalanes, càntics de ‘Catalunya és Espanya’ i pancartes amb lemes com ‘Aturem el cop’, ‘No al cop baix’, ‘Cop ruïnós no’ o ‘No a la independència, sí a la convivència’ inunden el trajecte de poc més d’un quilòmetre de recorregut, que ha obligat a tallar la Via Laietana.

PP i C’s s’han sumat a la manifestació amb la presència destacada del líder popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i del portaveu de C’s al Parlament, Carlos Carrizosa, respectivament.

FER UN COMENTARI