Magí Pallarés presenta la seva candidatura municipalista per a les pròximes eleccions

A l’acte de presentació van assistir més de 60 persones que donen suport a l’actual alcalde

0
368
Imatge de l'actual alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Magí Pallarès. (La Ciutat BP)

El passat dijous 23 d’agost Magí Pallarés, actual alcalde de Sant Jaume dels Domenys, va presentar en un acte la seva candidatura municipalista per a les pròximes eleccions del 2019. A l’acte van assistir més d’una seixenta de persones que van donar suport a Pallarés.

Magí que actualment porta 23 anys com a alcalde a Sant Jaume dels Domenys i sent convergent, a les pròximes eleccions del 2019 es presentarà amb una llista municipalista, de moment sense sigles definides, ja que el PDeCAT va escollir com a nou cap de llista a l’exregidor Marc Palau. Pallarés va explicar que “aquesta última legislatura no ha sigut gens fàcil” sobretot per les grans pèrdues de dos grans amics seus, Xavier Bona i Joan Viñas; deixant de banda que dos regidors haguessin plegat o que haguessin intentat fer-li una moció de censura.

Magí va recalcar que la llista amb la que es presentarà està formada per un grup que s’estima el municipi, honrats, amb credibilitat i de gent que vol seguir treballant per Sant Jaume dels Domenys.

FER UN COMENTARI