Luis Piedrahita actuarà per la revetlla de Santa Tecla

La revetlla de la Festa Major gaudirem de l’espectacle "Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas"

0
455

Enguany el Palau Firal i de Congressos de Tarragona celebra les festes de Santa Tecla amb l’actuació de Luis Piedrahita. La revetlla de la Festa Major gaudirem de l’espectacle Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas. Un títol ben curiós que només se li hagués pogut acudir a aquest brillant còmic.

Les entrades estan a la venda a través de la plataforma per un preu de 22 € (despeses de gestió incloses). Luis Piedrahita ja va actuar anteriorment al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

L’espectacle, de gairebé una hora i mitja de durada, ens ensenya com és la vida en un hotel. Un espai on està poc temps i del que t’has d’emportar tot el que puguis. El seu humor quotidià i identificable ens ensenya com desactivar l’enveja, l’egoisme, la desconfiança. Luis Piedrahita construeix un món on totes les misèries continuen existint, però lluny de generar patiment desencadenen les rialles més alliberadores.

Luis Piedrahita (La Corunya, 1977) és humorista, escriptor, director de cinema i il·lusionista. Després de més de quinze anys d’èxits presentant els seus espectacles de stand up per Espanya i Llatinoamèrica, ara presenta la seva nova proposta: Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas. Un text intel·ligent que reivindica la imaginació i l’humor més proper a la poesia. L’humor dels petits objectes.

FER UN COMENTARI