L’Scaparium Vilanova Room Scape nominat als premis Taty Hunter Awards 2017

Avui se sabrà qui són els guardonats dels premis Taty Hunter Awards 2017

0
886
Imatge d'Albert Soler (Propietari de Scaparium), Jordi Nieto (Director de JNiG Agència de Comunicació i Publicitat) i Fernando González (Propietari de Locked Zaragoza). Foto: Jordi Nieto

Per segon any consecutiu, l’Scaparium Vilanova Room Escape, torna a ser nominat als premis Taty Hunter Awards 2017. Enguany ho han fet amb el joc Boom Escape, dissenyat en col·laboració per Scaparium i l’empresa Locked Zaragoza. Actualment, el joc està franquiciat a les millors sales d’escapisme de diferents ciutats de la geografia espanyola com són: Santander, Zaragoza, Terrassa, Valencia, Gijón, Alicante i Vilanova i la Geltrú.

Aquests premis, molt coneguts en el seu àmbit per ser una de les màximes referències a nivell d’escapisme nacional i internacional, han considerat oportú nominar el joc Boom Escape a les dues candidatures següents: Millors Proves i Sala més original

El veredicte final serà atorgat avui a les 21:30h. Serà aleshores, quan se sabrà qui són els guardonats dels premis Taty Hunter Awards 2017.
Des de la direcció de Scaparium Vilanova Room Escape han volgut agrair a tots els han anat a visitar l’Scaparium i han ajudat a la projecció dels seus centres.

FER UN COMENTARI