L’Oficina Jove presenta un seguit de noves propostes per als nois i noies del municipi

Les temàtiques d'aquesta oferta giran al voltant dels àmbits de la salut, l'ocupació, l'oci, la música i l'art

0
340
Imatge de la presentació

La regidora de Joventut i Agermanaments de l’Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, ha presentat la nova proposta d’activitats que s’engegaran des de l’Espai Jove Lo Carrilet. Així, les novetats que s’han anunciat estan dirigides als àmbits de la salut, l’ocupació i l’emprenedoria, dos de les temàtiques més recurrents dins del Pla de Joventut que tracta de donar resposta a les inquietuts dels joves de la ciutat. És per aixó, tal com ha explicat Girón, que s’han impulsat dos activitats referents a cada bloc temàtic.

Per una banda, un cicle de xerrades sobre la salut i l’alimentació, a càrrec de professionals d’institucions sanitaries com l’Hospital Verge de la Cinta o el Centre de Salut Pere Mata. Aquestes es realitzaran el tercer dimecres de cada mes i estan obertes al públic. I per l’altra, un conjunt de tres projectes que tenen l’objectiu d’oferir orientació educativa, formativa, laboral i d’emprenedoria. En primer lloc, un circuit que aconsellarà sobre les eines i opcions d’ocupabilitat en el qual col·laboren diverses entitats com El servei d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcaldel Baix Ebre, Baix Ebre Innova, el Viver d’empreses Tortosa i Obre’t Ebre. Seguidament, uns tallers d’orientació de desenvolupament personal, acadèmic i professional. I, per últim, tallers que tracten d’orientar i millorar l’eficàcia de la recerca de feina. Tots tres projectes van destinats a joves amb una franja d’edat d’entre 16 i 35 anys.

En un altre ordre de coses, la regidora de Joventut ha avançat que, aquest any 2018, la proposta “Transforma un raconet” sobre la rehabilitació d’espais de la ciutat es durá a terme a la plaça Francesc Macià, on podran renovar-se un total de 9 bancs. L’any passat aquest projecte es va fer en els bancs de la plaça del Carrilet, al barri del Temple. Girón ha volgut recordar també els projectes que s’han realitzat el darrer any, com les V Jornades sobre les Violències Masclistes, amb la participació d’aproximadament 60 joves de diversos instituts, i la presentació de 9 curtmetratges, així com el projecte “Joc net a la Grada” o diferents activitats relacionades amb el consum i la salut.

Per obtenir més informació al respecte de les activitats, projectes i serveis que s’ofereixen des de la regidoria de Joventut, cal adreçar-se personalment a l’Edifici Jove, contactar a través del seu telèfon (977 50 45 73), o dirigint-se a la pàgina oficial de Facebook del Punt Jove de Tortosa.

FER UN COMENTARI