Llum verda al projecte del Parc de les Arts de Lleida

0
1120
Karting Comarruga 728×90

El PSC, Cs i PP i l’abstenció del PDeCAT-Unió han permès l’aprovació de l’expedient per a la redacció i execució del projecte del Parc de les Arts, de la mateixa manera que la concessió administrativa sobre el domini públic en una part d’una finca d’Alcalde Pujol per construir i explotar un equipament comunitari al barri del Camps d’Esports i l’inici de la licitació del projecte. La Paeria i la Fundació Sorigué van signar el 2015 un conveni per al desenvolupament del Parc de les Arts, amb l’objectiu que pugui acollir activitats artístiques i culturals de diferent tipologia. Larrosa ha detallat que encara no es disposa de projecte i que ara s’haurà de definir i, en aquest sentit, ha deixat clar que també es comptarà amb la participació dels veïns de la zona. La Crida i ERC han denunciat que se cedeixi per a usos privats part d’una finca de titularitat municipal.

El Ple també ha donat llum verda, amb els vots favorables del PSC, Cs i PP i l’abstenció del PDeCAT-Unió, al plec de clàusules administratives i tècniques per a la licitació del contracte del servei de manteniment i conservació de la jardineria urbana de la ciutat de Lleida, Sector 6, amb un pressupost de licitació de més de 7 milions d’euros. ERC, la Crida i el Comú, que han votat en contra, han criticat que el plec només doni 8 de 65 punts a la contractació de persones en risc d’exclusió social, i 2 per a valors mediambientals, mentre el PDeCAT-Unió ha defensat la licitació del contracte per lots i no d’una sola peça per afavorir que s’hi puguin presentar empreses i entitats del territori. El tinent d’alcalde Félix Larrosa ha remarcat l’existència de clàusules socials en el contracte i ha instat a les empreses lleidatanes a establir sinèrgies i concórrer de forma conjunta al concurs.

Finalment, durant la sessió s’ha aprovat la concessió de plaques i medalles a la solidaritat i el mèrit cultural, educatiu, pedagògic i esportiu a diferents persones, entitats o associacions.

FER UN COMENTARI