Lleidantic clou la 24a edició amb molta satisfacció dels expositors

Uns 7.000 visitants passen pel recinte firal, que se senten especialment impactats per les exposicions dedicades a la Beatlemania i a l’Arxiu Històric de la Fundació BBVA

0
588

Aquest vespre ha tancat les seves portes la 24a edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), l’11a edició de Lleida Retro (Exposició de Vehicles Antics i Clàssics) i la 7a Trobada del Disc amb un bon nivell de satisfacció per part dels expositors, que han complert les seves expectatives pel que fa a les vendes i als contactes que es poden materialitzar properament en operacions.

El triple certamen ha aplegat al voltant dels 7.000 visitants, en què destaca la forta afluència de públic d’aquest matí.

Els visitants s’han vist sorpresos de manera molt positiva per dues de les exposicions que han estat les grans novetats en aquesta edició. Es tracta de la mostra d’objectes de l’Arxiu Històric del BBVA, amb un centenar de peces, incloses màquines d’escriure, segelladores de temps, calculadores, bitllets, etc., i la “Beatlemania”, amb 300 objectes, com pòsters, discs, vídeos VHS estrangers i espanyols, pins, figuretes, capses, rellotges, cromos, caràtules de discs de diferents països i altres articles de marxandatge del grup de Liverpool. A més, el públic ha pogut veure 70 cotxes, motos i camions històrics, en què destaquen 14 històrics SEAT 600, nou Alfa Romeo i descapotables d’època.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Perís, ha fet un balanç positiu d’aquest esdeveniment firal, que està consolidat en gaudir d’un públic especialitzat, com demostren les xifres de participació.
Cal recordar que Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc han aplegat enguany 15.700 peces entre mobles, joies, porcellana, vidre, ceràmica, estris antics, rellotges, cromos, escultures, quadres, numismàtica, bitllets, moneda antiga, vehicles clàssics i material discogràfic.

FER UN COMENTARI