Lleida es prepara per celebrar la Festa de la Mitjana

La Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat commemorarà el pròxim diumenge el Dia Mundial de la Terra amb més de 20 activitats familiars al parc natural

16
448

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, celebrarà el pròxim diumenge, 22 d’abril, la Festa de la Mitjana, una jornada que es fa coincidir amb el Dia Mundial de la Terra.

Des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, les famílies que s’atansin al parc natural podran gaudir de més de 20 activitats, que van des dels tallers de manualitats, com la forma de construir l’Arbre de les Papallones, fins a diversos jocs de natura i medi ambient, espais de circ, de pintura ràpida i dibuix, titelles i exposicions, entre altres.

La Festa de la Mitjana és una excel·lent oportunitat per endinsar-te al parc natural, acostar-te i descobrir-lo amb ulls d’artista o tan sols per escoltar, tocar, mirar, sentir, crear i gaudir d’un dels espais més sorprenents de la nostra ciutat.

16 COMENTARIS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here|Read More|Read More Informations here|Here you can find 78709 additional Informations|Informations on that Topic: laciutat.cat/lleida-prepara-celebrar-festa-mitjana […]

FER UN COMENTARI