Lleida posa en marxa el procés participatiu pel futur de la rambla Ferran

La Paeria inicia dijous itineraris per l'emblemàtic carrer per copsar les opinions i idees de veïns, entitats i comerciants del barri

0
605

L’Ajuntament de Lleida inicia aquesta setmana el procés participatiu que ha de definir el futur de la rambla Ferran. Sota el nom ‘Quina Rambla Ferran volem?’, el consistori lleidatà pretén copsar les opinions i les idees dels veïns, les entitats i els comerciants del barri respecte als diferents espais de la rambla. El procés participatiu, que arrenca aquest dijous, s’organitza en itineraris participatius on es redescobriran els diferents espais d’interès a través d’una passejada i es debatran les oportunitats o reptes que ofereix aquest carrer tan emblemàtic de la ciutat. L’itinerari s’estructura en un circuit amb cinc parades en punts clau de la rambla, on s’explicaran les idees que hi ha previstes per a cada espai.
Els itineraris participatius es duran a terme a les 11 hores, a les 17 hores i a les 19 hores -amb una durada aproximada d’una hora i mitja- i s’iniciaran a la carpa de davant l’Oficina del Pla de Barris de Portal de la Magdalena-Noguerola, ubicada a la rambla Ferran, 9 i finalitzaran a la sala d’actes de la COELL.

L’Ajuntament de Lleida ha difós aquesta iniciativa amb una informació a les bústies als veïns de la rambla Ferran i carrers adjacents i ha contactat amb les diferents entitats del barri. Per participar en aquesta iniciativa cal inscripció prèvia.

Totes les persones que no puguin participar en els itineraris participatius però vulguin aportar les seves idees, podran omplir un qüestionari a la mateixa oficina del Pla de Barris Magdalena-Noguerola fins el pròxim 6 de juliol.

FER UN COMENTARI