Lleida il·lumina de taronja la façana de la Paeria per sumar-se al Dia del TDAH

La Federació Catalana d'Associacions de Familiars i Afectats de TDAH celebra enguany la diada del 26 d'octubre amb el lema "La teva ciutat s'il·lumina per la igualtat i els nostres drets"

0
280

L’Ajuntament de Lleida s’ha adherit aquest divendres a la commemoració del Dia del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), una celebració que impulsa la Federació Espanyola d’Associacions d’Ajuda al TDAH (FEAADAH), emmarcada de l’11a edició de la Setmana Europea del TDAH. En aquest sentit, la façana de l’Ajuntament s’ha il·luminat de taronja, el color amb el qual s’identifica en l’àmbit mundial el TDAH.

La Federació Catalana d’Associacions de Familiars i Afectats de TDAH celebra enguany la diada del 26 d’octubre amb el lema “La teva ciutat s’il·lumina per la igualtat i els nostres drets”, en clara referència a la reivindicació per fomentar la integració d’afectats per TDAH, tant nens com adults.

L’acte d’encesa ha comptat amb la presència de la regidora d’Educació, Rosa M. Salmerón, i del president de la Federació Catalana d’Associacions de Familiars i Afectats de TDAH, Juan Pérez Caro.

FER UN COMENTARI