Lleida guanya el Congrés de la Sociedad Española para el Estudio de la Obesidad

El congrés portarà al Palau de Congressos de Lleida més de 400 participants

0
1248
TeletiendaOutlet_728x90

La candidatura de la ciutat de Lleida, amb el suport del Lleida Events & Convention Bureau, de Turisme de Lleida, ha guanyat el Congrés de la Sociedad Española para el Estudio de la Obesidad (SEEDO) que se celebrarà a la Llotja l’any 2018.

El congrés, que es realitza conjuntament amb la Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad (SECO), es durà a terme els dies 14, 15 i 16 de març del 2018 i portarà al Palau de Congressos de Lleida més de 400 participants.

La candidatura de Lleida s’ha treballat conjuntament amb el Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i ha estat avalada per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, entre altres. Els aspectes que s’han tingut en compte i s’han valorat positivament de la candidatura de Lleida han estat les bones comunicacions, les facilitats de transport fins a la ciutat, la seva oferta hotelera, així com les instal·lacions i la garantia del Palau de Congressos de Lleida.

La SEEDO és una societat científica que compta amb uns 300 socis, que es preveu que en els propers anys tingui un creixement exponencial, tant perquè l’obesitat és força freqüent en la població -amb més d’un 50% dels adults amb sobrepès o obesitat- com perquè comença a ser d’interès per a les empreses farmacèutiques -en els darrers 3 mesos s’han comercialitzat a Espanya 2 dels 3 únics fàrmacs disponibles per tractar l’obesitat).

L’edició d’aquest congrés del 2017 s’està celebrant aquests dies a Sevilla.

FER UN COMENTARI