Lleida acollirà el primer Pop Kids per promocionar el talent vocal dels joves lleidatans

PopKids posarà a disposició dels joves talents un equip de professionals de la veu, liderats pel Salva Racero, qui els prepararà per al concert del 21 d’octubre a l‘Auditori Municipal Enric Granados

0
917
Presentació del primer Pop Kids a Lleida.

Lleida acollirà a la tardor el 1r espectacle de Pop-Rock Juvenil PopKids per detectar i promoure el talent vocal de nois i noies d’entre 10 i 17 anys en un concert a l’Auditori Municipal Enric Granados, on interpretaran cançons de Pop-Rock de tots els temps. L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha presentat la iniciativa aquest dijous amb l’equip organitzador el Pop Kids. Peris ha remarcat l’objectiu de promocionar els valors i els talents musicals i l’oportunitat que representa per als joves i per al desenvolupament de la seva carrera artística.

La directora de Drac Màgic Events, Elisabeth Vicens, ha fet una crida perquè hi participi el jovent de les Terres de Lleida, perquè el que pretén Pop Kids és descobrir i donar a conèixer el talent vocal i musical, alhora que produir un espectacle de qualitat professional per fer gaudir el públic. Vicens ha donat els detalls de la primera edició de Pop Kids juntament al músic, guitarrista i arranjador lleidatà, José Ramon Madrid, que s’encarregarà de la direcció musical, i al cantant Salva Racero, conegut per la seva trajectòria al capdavant del grup de rock Lax’n’Busto i que liderarà l’equip de professionals de la veu per preparar i orienta els joves seleccionats.

Pop Kids obre el càsting per seleccionar els joves vocalistes. Les inscripcions es poden fer de dues formes: a través de la pàgina web www.popkids.cat, on les persones interessades han d’omplir un formulari i enviar un petit vídeo interpretant una cançó o presentant-se al càsting presencial els dies 2 i 3 de setembre. El termini per presentar les inscripcions finalitza el 15 de setembre.

Els joves seleccionats per l’equip professional de PopKids hauran de preparar i interpretar un o dos temes en el concert a l’Auditori Municipal, el 21 d’octubre, a les 19 h. Els participants estaran acompanyats sobre l’escenari d’una banda de 10 músics professionals, que s’està acabant de tancar.

Segons José Ramon Madrid, es vol facilitar el procés formatiu als nens i les nenes i apoderar-los per afavorir la seva carrera professional. Salva Racero ha explicat que fins al concert, s’acompanyà en l’educació vocal dels joves seleccionats. Racero ha destacat l’aposta de Lleida per la cultura i ha agraït el suport al projecte.

L’Ajuntament de Lleida col·labora amb PopKids, que compta amb l’Escola de Música L’Intèrpret, el segell discogràfic Bossa Records i l’Escola d’Idiomes Inlingua com a mecenes. Aquests mecenes oferiran tres reconeixements als millors vocalistes del concert, que consistiran en: un curs-estada de producció musical (L’Intèrpret), un curs anual gratuït d’Idiomes (Inlingua) i un curs anual de teatre i interpretació (Drac Màgic).

FER UN COMENTARI