El llargmetratge ‘Chavela’ encenta la tercera setmana del cicle WOMEN ON FIRE

  El visionat de la pel·lícula està previst el dijous 23 d’octubre a les 20 hores a l’Auditori CaixaForum de Tarragona

  0
  413

  La carismàtica figura de Chavela Vargas i les seves apassionades composicions musicals són el centre d’aquest documental imperdible per als amants de la cantant i de les bones històries. El material inèdit d’una entrevista estructura aquest viatge líric per la vida i l’obra de la memorable cantant mexicana, i el relat s’acompanya amb les aportacions de les persones que la van conèixer.

  Catherine Gund i Daresha Kyi dirigeixen la valenta i contradictòria imatge de Chavela i el llegat que ha deixat en artistes tan diversos com Liliana Felipe, “La Martirio”, Miguel Bosé o Pedro Almodóvar. El film ha estat guanyador de Gran Premi del Públic i del Jurat a la Outfest i del Públic al LTGBQ San Francisco 2017.

  Aquesta pel·lícula és la tercera del cicle ‘WOMEN ON FIRE’, la proposta amb la qual el Festival REC -setmanes abans de l’edició d’aquest 2017, que es durà a terme del 4 al 10 de desembre- projecta l’Auditori CaixaForum de Tarragona. La projecció està prevista per aquest dijous, 23 de novembre, a les 20 hores a l’Auditori CaixaForum (Cristòfol Colom, 2).

  Cicle WOMEN ON FIRE

  Un any més el REC presenta el seu focus especial al CaixaForum. En aquesta selecció, el Festival REC presenta quatre llargmetratges. Òperes primes. Realitzades amb intel·ligència i habilitat. I signades per fantàstiques directores, que resulta que són dones. Si visquéssim en un món equilibrat, aquesta darrera informació no seria rellevant perquè ningú no es plantejaria que el talent pogués tenir sexe i gènere.

  Des del REC, fa temps que les directores són una aposta ferma de la nostra programació, i ara fa cinc anys oferíem també un cicle especial titulat GIRLS ON FIRE. Un festival dedicat al talent emergent no pot permetre’s obviar els magnífics treballs de tantes dones al cinema. Ara, esperem haver estat capaces de madurar la proposta i, amb WOMEN ON FIRE, estar a l’altura del que les directores ofereixen al panorama cinematogràfic.

  Propera projecció del cicle WOMEN ON FIRE a l’auditori CaixaForum de Tarragona

  Dijous 30 de novembre: ‘L’ESTIU DE LA SANGALIÉ’ La Sangailé viu fascinada per les avionetes d’acrobàcies i, malgrat tot, és incapaç d’enlairar-se. Les seves pors es guareixen quan coneix l’Austé, una hostessa de vol que no s’espanta per res.

  FER UN COMENTARI