L’Institut Els Alfacs impartirà un nou cicle d’Educació i Control Ambiental

L'entorn del Delta, els Ports i la Reserva de la Biosfera impulsen la concessió de nou cicle de grau superior

0
517
Karting Comarruga 728×90
L’Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) ampliarà la seva oferta educativa el curs vinent amb un nou cicle formatiu de grau superior d’Educació i Control Ambiental. Aquests estudis encaixen amb l’entorn del centre i tenen un ampli ventall de sortides al món laboral. De fet, els parcs naturals dels Ports i el Delta de l’Ebre i la Reserva de la Biosfera, així com les instal·lacions de l’Escola d’Aqüicultura, han estat valors que han pesat en la concessió d’aquest nou cicle formatiu al centre rapitenc. Les inscripcions es podran fer entre el 16 i el 24 de maig. Hi ha 28 places disponibles per un cicle de 2.000 hores lectives repartides en dos cursos.
El Departament d’Ensenyament ha donat el vistiplau a la proposta de l’Institut Els Alfacs i l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, i el proper curs els estudiants podran cursar en aquest centre dos cicles de grau superior, el d’Educació i Control Ambiental i el d’Aqüicultura (que ja s’hi imparteix). També es fan dos graus mitjans, el de Gestió Administrativa en l’àmbit turístic i el de Cultius aqüícoles. Satisfets per poder ampliar l’oferta d’estudis, la direcció del centre escolar confia en poder consolidar-la. “No és fàcil ampliar l’oferta però la proposta del centre era del tot adequada en el nostre entorn i a més té moltes sortides professionals”, ha afirmat el director de l’Institut, Paco Brunet.

Superar el nou cicle formatiu permetrà adquirir una formació professional de qualitat per incorporar-se al mercat laboral com a educador/a ambiental, informador/a ambiental, monitor/a d’educació ambiental, guia ambiental o tècnic/a en control d’espais naturals, entre d’altres.

FER UN COMENTARI