L’institut Baix Camp mostra el seu projecte Innova FP a la CEPTA

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha hostatjat una jornada d’Innova FP que es realitza anualment sota el lema “La teva empresa, la FP i la innovació es donen la mà”

0
755
Fotografia d'Oriol Miró, coordinador d'Innova FP

Ahir es va dur a terme una presentació del projecte Innova FP a la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA). La jornada es va dividir en dues parts: la primera part va ser una presentació de què és INNOVA FP per part del Coordinador de Innova FP d’Ensenyament, Joan Carles Sambró, que ha explicat que la seva missió és la de facilitar el traspàs de tecnologia i talent dels centres de formació professional cap a les empreses i afavoreix la vinculació d’aquestes amb el seu entorn social.
A la segona part de la Jornada es van presentar dos projectes concrets, un d’ells de l’Institut Baix Camp. Com a representant del centre, el professor d’Informàtica Oriol Miró ha presentat un projecte de Innova FP per a Productos del cafè (Nestle-Brasilia), tot i que al centre se n’estan desenvolupant d’altres. Aquest projecte es basa en la creació per part de l’alumnat de l’institut d’una plataforma de earning (moodle) per la formació dels clients de l’empresa al que serveixen el propi cafè (cafeteries).
D’aquesta manera aconsegueixen que el seu producte arribi al públic amb la màxima qualitat. S’ha fet un projecte en dues fases. El curs passat es va crear un prototipus per l’empresa i enguany està en fase de implantació. Aquesta segona part es duu a terme amb la presència d’un alumne del centre en pràctiques a la mateixa empresa on desenvolupa el programari.

FER UN COMENTARI