L’exproReus obre un cap de setmana amb activitats enfocades a tots els públics

0
698

El centre de convencions firaReus encara un cap de setmana ple d’activitat amb la 48a edició de l’exproReus. Les activitats infantils i la gastronomia amb tallers de cuina i la zona exterior del Tasting Village centren bona part de l’agenda de la fira.

El programa de divendres ha tingut com a protagonista al restaurant El Molí del Mallol, guanyador del programa Joc de Cartes. Els propietaris, l’Abdon Tarrats i l’Anna Pascual Estrade, han portat a l’estand de Cuina & Disseny de l’exproReus la demostració de la cuina del calçot amb la qual van assolir la millor nota del programa de TV3. Aquesta demostració de cuina és un dels actes destacats del programa d’activitats de la fira.

Altres tallers de cuina que es duran a terme aquest cap de setmana són el “showcooking” dedicat al Menjablanc de Reus i els berenars saludables dirigits als més petits. Des de divendres i fins al diumenge, “Con eSe de Salud” explicarà i realitzarà propostes de berenars saludables en format de taller de 20 minuts. En total, de 17 a 18 h es duran a terme 3 tallers per a grups reduïts de 15 nens.

Pel que fa a les activitats infantils, els més petits poden gaudir a la zona exterior d’un espai d’aventura amb rocòdrom, pont tibetà i tirolina. També poden pujar a l’inflable i llits elàstics de l’Associació Eutrapèlia i córrer al circuit de kàrting de l’empresa Tàrraco Karting. En aquesta àrea es troba l’escenari per a les actuacions infantils protagonitzades pel Mag Nebur, La Martina i el seu taller de “storytime” en anglès i mini disco amb animació. Entre altres propostes els més petits podran trobar aquest cap de setmana els tallers de la Vaca Voltaire i també de música de piano i guitarra de Yamaha School.

Al recinte interior hi ha la zona de ludoteca en anglès de La Martina amb tallers, pintacares i manualitats. Les propostes infantils es completen enguany amb els tallers de maquillatge, tatuatges i Photocall de La Garlanda. A més, tots els dies els infants podran interactuar amb tecnologia amb les propostes de Laserlab juntament amb Petits Enginyers. Per arribar a tots els públics, els més petits de 0 a 3 anys, podran jugar a la zona anomenada espai bebè.

En aquesta edició, el públic adult també compta amb propostes per gaudir del cap de setmana. Enguany, el programa de l’exproReus inclou la novetat de l’Escape Room, una proposta divertida i enginyosa de l’empresa Artificial Genetic Tool Corporation, que obrirà portes pròximament a REDESSA 1. Aquesta activitat està programada tots els dies en horari d’11 a 13 h i de 17 a 20 h. També, fins al 14 d’octubre de 18 a 19 h els assistents podran gaudir d’una exhibició de drons al foyer de firaReus, a càrrec de l’Aeroclub de Reus.

Cal recordar que el programa de l’exproReus es completa amb l’oferta de 150 expositors de diferents sectors, com l’automoció, llar, mobiliari, decoració, tecnologia, complements, benestar, alimentació i mercat immobiliari. En total, la fira ocuparà un total de 23.000 m2 sumant els espais del recinte interior i l’exterior.

La fira es podrà visitar en horari d’11 a 21 h. La zona del Tasting Village estarà oberta fins a les 23 h i comptarà amb animació musical a càrrec de La Fàbrica. Els nens fins a 7 anys tenen entrada gratuïta. El preu d’una entrada normal és de 3 euros i amb Carnet Jove, de 2 euros.

FER UN COMENTARI