L’Espai Jose Kesse de Tarragona ofereix diverses activitats aquest dissabte

  A partir de les 10 h i fins a les 14 h i de 16 a 20 h, l'Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona ha organitzat la Jornada Enrola't

  0
  516
  Wifi_Penedès_728x90

  Aquest dissabte l’Espai Jove Kesse ofereix diferents activitats dins de la programació de primavera que es coorganitza amb les entitats i col·lectius de joves. D’aquesta manera, avui dissabte dia 20, a partir de les 10 h i fins a les 14 h i de 16 a 20 h, l’Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona ha organitzat la Jornada Enrola’t que arriba a la 10a edició. L’entitat té previst realitzar durant tot el dissabte diverses partides de rol de diferents tipus: Parthfinder, Cthulhu, Pendragon, Plenilunio i entre les quals destaca la visita i participació dels creadors del joc Devious. També hi ha previst disposar d’espais d’intercanvi i sortejos de manuals de jocs. Durant aquests anys l’objectiu de l’Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona ha sigut crear espais de relació i entreteniment i donar a conèixer les novetats al voltant d’aquest tipus de joc.

  Per la tarda, a partir de les 17.30 h, com a novetat, es realitzarà el taller Foodgraphic impulsat pel col·lectiu Centvuitanta on es combinarà el concepte del menjar i la fotografia, per compartir idees amb el nostre entorn a través de les xarxes socials.

  FER UN COMENTARI