L’Espai Cultural Sala del Mar acollirà el lliurament de Premis BookTeens 2017

L'acte tindrà lloc aquest pròxim divendres, 24 de novembre

0
544

Aquest proper divendres l’Espai Cultural Sala del Mar acollirà el lliurament de Premis BookTeens 2017. Des de la Biblioteca Mestra Maria Antònia, el passat mes de juliol, es va donar el tret de sortida al procés participatiu “Bookteens“, procés que va sorgir de la voluntat d’oferir serveis als nois i noies de la vila, a partir dels 12 anys.

D’entre les diverses activitats que es van programar, la Biblioteca va demanar, el passat mes d’agost, la participació del jovent en concurs “Dissenya el teu espai” que mitjançant unes butlletes va permetre que els joves proposessin quin és l’espai que consideren més adequat per a ells. La idea era crear un espai a la biblioteca d’ús preferent, on atendre les seves demandes, fomentant la seva autonomia i participació.

L’acte de lliurament s’iniciarà a les 18 h amb l’espectacle “L’últim recurs” de Jordina Biosca i David García, espectacle de terror amb guitarra elèctrica per a joves i adults. En acabar, al voltant de les 18.35 h, es farà el lliurament de premis, consistents en una entrada a Port Aventura i Ferrari Land per al primer finalista, una entrada a l’Aquopolis per al segon i una Smart Box multi aventura per al tercer.

FER UN COMENTARI