L’escola La Portalada d’Altafulla lluirà un mural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Es tracta d’unes pintures murals amb imatges dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 de l’artista i grafista professional Orion Leim

0
643
Exterior de l’escola La Portalada d’Altafulla, al carrer Ronda, lluint el mural dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018

L’exterior de l’escola La Portalada d’Altafulla, al carrer Ronda, lluirà a partir d’ara una nova imatge. La regidoria d’Esport i Activitat Física de l’Ajuntament, que encapçala l’edil Jaume Sànchez, ha dut a terme una intervenció per dignificar aquest espai, a l’estil del que es va dur a terme fa uns mesos enrere a l’estació de trens Altafulla – Tamarit. Es tracta d’unes pintures murals amb imatges dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 de l’artista i grafista professional Orion Leim, que omple l’espai d’imatges que transmeten emocions i que mostren la passió pel triatló, la mascota Tarracus i el logotip dels JJMM.

El regidor d’Esport i Activitat Física, Jaume Sànchez, ha explicat que els objectius d’aquesta intervenció són dignificar un espai exterior del col·legi La Portalada amb un producte artístic a peu de carrer, posar en valor l’esdeveniment esportiu que es desenvoluparà el proper 23 de juny a Altafulla, i visualitzar els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 a Altafulla, en un lloc de pas per a la ciutadania i per als visitants. Està previst que els treballs de pintura del mural acabin aquest proper divendres.

L’escola La Portalada és un dels centres educatius de la demarcació de Tarragona que són escola promotora dels JJMM Tarragona 2018. Aquesta acció de promoció se suma a les que es van realitzant al llarg de l’any amb la col·laboració de l’agent dinamitzadora dels Jocs a Altafulla, Maria Jesús Ortega.

Precisament, una de les accions que es duran a terme en els propers dies és la campanya “De l’escola a l’aparador”, que posa en comú escola i comerços. Es tracta d’un projecte dissenyat pels Agents Dinamitzadors dels Jocs Mediterranis i que es realitza en col·laboració amb l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) i l’Ajuntament. Els alumnes de La Portalada realitzaran una sèrie de manualitats que s’exposaran en un lloc visible (preferiblement a l’aparador) als locals dels comerços i empreses col·laboradores durant 15 dies, a mitjans del mes de gener de 2018.

FER UN COMENTARI