L’Escola de mares i pares ofereix una xerrada sobre “Inclusió i sexualitat”

El proper 20 de març, la psicòloga Sonia Cruz del Centre Sinapsis del Vendrell oferirà una xerrada que porta per títol “Inclusió i sexualitat, què podem fer com a pares i mares?”

0
197
Imatge de recurs. (Cedida)
DiverNadal Cunit 2018 728×90

La comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn i l’Escola de mares i pares continua oferint xerrades per als pares i mares.

 

En aquesta ocasió, el proper 20 de març, la psicòloga Sonia Cruz del Centre Sinapsis del Vendrell oferirà una xerrada que porta per títol “Inclusió i sexualitat, què podem fer com a pares i mares?”. La sessió tindrà lloc de 15.15h a 16.15 h a l’Escola Garbí.

 

La sexualitat és part de la salut de les persones, és un dret fonamental. Una bona sexualitat s’inicia amb una  bona  educació afectivo-sexual. En  aquesta xerrada es parlarà dels diferents tabús i falses creences vers la sexualitat de les persones amb necessitats educatives especials; es reflexionarà sobre la importància d’una bona salut sexual per a tothom i, finalment, es donaran  pautes senzilles i  pràctiques per  dur a terme una bona educació sexual per a nens i nenes, adolescents i  joves que  requereixin una educació especial.

 

El Pla Educatiu d’Entorn és un projecte de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l’èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.

FER UN COMENTARI