L’Escola d’Art de la Diputació de Tortosa obre el curs amb un taller de ceràmic vora del riu

La primera activitat d’aquest nou curs convida tothom a participar en un taller a l’aire lliure d’esmaltat i cuita de ceràmica amb la tècnica oriental del rakú

0
829

Un taller de ceràmica a l’aire lliure i obert a tothom serà la primera activitat del nou curs de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa. La proposta Cuita de rakú a la vora del riu tindrà lloc aquest divendres, 1 de setembre, a l’Avinguda Felip Pedrell, a l’alçada de l’embarcador del Mercat municipal de Tortosa. Es tracta d’un taller participatiu i gratuït consistent en esmaltar i coure un bol de ceràmica realitzat amb la tècnica oriental del rakú. L’activitat començarà a les 19 hores i s’allargarà fins la mitjanit.

Centre obert a formació, la creativitat i la difusió de l’art
A més d’aquest taller a l’aire lliure, el centre acollirà des d’aquest dissabte i fins el l’11 de setembre la instal·lació Corporea, en el marc del Festival Eufònic. Es tracta d’una proposta singular que estableix les semblances entre els sistemes neuronals i informàtics. Coincidint amb l’obertura d’aquesta instal·lació, aquest dissabte s’oferirà un taller gratuït, a les 18 hores, que permetrà participar en una pràctica creativa per narrar i generar missatges a partir del moviment de les persones i la seva interrelació.

La programació de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa per aquest inici de curs compta, també, amb l’exposició col·lectiva de ceràmica Fang al foc que obrirà al públic 7 de setembre a les 19 hores i es podrà visitar fins l’11 d’octubre. La mostra presenta una selecció de treballs realitzats per alumnes de ceràmica del curs 2016-2017 i s’hi podran fer visites comentades.

Obrir l’Escola a tothom, promoure la creativitat, la formació i la difusió de l’art són, novament, els principals objectius del centre que ja té a punt una àmplia programació d’activitats formatives per al primer trimestre d’aquest curs 2017-2018, amb un total de 27 cursos. La matrícula s’obrirà el dia 6 i les classes començaran el 19 de setembre.

A la web del centre es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del nou curs i la formalització de la matrícula, així com les activitats de creació i difusió artístiques programades.

FER UN COMENTARI